عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامد‌های فعال‌سازی مکانیزم ماشه

هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامد‌های فعال‌سازی مکانیزم ماشه وزیر خارجه کشورمان، نسبت به پیامد‌های فعال‌سازی مکانیزم ماشه بر روند‌های دیپلماتیک مرتبط با موضوع هسته‌ای ایران هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۴ - ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - 2025 September 27
کد خبر: ۲۹۰۲۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه که برای شرکت در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک سفر کرده است، با «آنالنا بربئوک» رئیس هشتادمین اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

وزیر امور خارجه در این دیدار با اشاره به جایگاه منحصر‌به‌فرد مجمع عمومی سازمان ملل به‌عنوان تنها مجمع جهانی با عضویت همه کشورها، مسئولیت این ارگان مهم ملل متحد برای صیانت از اصول و اهداف منشور، حاکمیت قانون و عدالت را یادآور شد.

وزیر امور خارجه با ابراز تاسف شدید از کارشکنی و اعمال نفوذ برخی قدرت‌ها بر سر ایفای وظائف سازمان ملل، از جمله در رابطه با نسل‌کشی در غزه و جنگ‌افروزی رژیم صهیونیستی علیه کشور‌های منطقه غرب آسیا، تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران را تحولی خطرناک در تاریخ ۸۰ ساله ملل متحد توصیف کرد و مسئولیت سازمان ملل متحد و همه ارگان‌های آن برای واکنش قاطع نسبت به چنین قانون‌شکنی‌هایی را یادآور شد.

وزیر امور خارجه همچنین با محکوم‌کردن اقدام سه کشور اروپایی در تبعیت از آمریکا برای بازگرداندن قطعنامه‌های لغوشده شورای امنیت علیه ایران، این اقدام را غیرقانونی و ناموجه خواند و نسبت به پیامد‌های آن بر روند‌های دیپلماتیک مرتبط با موضوع هسته‌ای ایران هشدار داد.

رئیس مجمع عمومی سازمان ملل نیز با تاکید بر اهمیت پایبندی همه دولت‌ها به اصول و اهداف منشور سازمان ملل، خواستار استمرار مسیر دیپلماسی برای جلوگیری از تشدید تنش در منطقه از جمله در رابطه با موضوع هسته‌ای ایران شد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار